samsung n130 with ubuntu 10.10 MM problems

Discussions about Linux installation and configuration on Samsung laptops
buzz86
Newbie
Newbie
Posts: 2
Joined: 07/09/2010, 0:12

samsung n130 with ubuntu 10.10 MM problems

Postby buzz86 » 07/09/2010, 0:34

hay
im new to this site and im really glad to see that theres a forum for us Samsung users.
anyway heres my problem. i recently updated my ubuntu 10.4 to 10.10 beta. i no its just a beta so it was destine to happen, but ive lost all sound. it was all working great with 10.4 and now i got nothing. im not a advanced user but can do terminal commands and what not.

if someone could help me that would be great. im happy to answer any question about my netbook set up to help in solving to problem

any help will be much appreciated. thank you very much.

turbolad
Newbie
Newbie
Posts: 40
Joined: 01/09/2010, 16:32

Re: samsung n130 with ubuntu 10.10 MM problems

Postby turbolad » 10/09/2010, 21:14

Open the terminal, type alsamixer and press ENTER.

See if you can turn up the sound volume a bit.

If you still have problems, register on the Ubuntu forums and talk to them. As you are using a beta version of Ubuntu, they would probably appreciate that cos beta testers are important.

buzz86
Newbie
Newbie
Posts: 2
Joined: 07/09/2010, 0:12

Re: samsung n130 with ubuntu 10.10 MM problems

Postby buzz86 » 10/09/2010, 21:33

thanks alot that done just the trick. i had to change the sound device and now it all good. thanks for the help.

very much appreciated


Return to “Linux On My Samsung”

Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider], Yahoo [Bot] and 1 guest