Accu Asus A41-x550A probleem ?

Everything else
Post Reply
kopenaccu
Newbie
Newbie
Posts: 1
Joined: 20 Jul 2017, 02:18

Accu Asus A41-x550A probleem ?

Post by kopenaccu »

Hallo, iedereen!

Ik heb een grote zorg voor het laden van de batterij van mijn laptop asus A41-x550A. Het probleem komt niet uit de oplader maar uit de behuizing aansluiten op de lader. Ik heb inderdaad om mijn batterij op te laden stopt u het snoer en draai het helemaal tot aan het vinden van de juiste positie voor de accu bij te laden correct.

Ik weet dat dit is de behuizing en niet de lader die gaat omdat mijn dealer baker heeft getest met een andere lader die werkt perfect en het probleem is er nog steeds.

Ik ging om te zien op het internet en zag op verschillende fora dat verschillende mensen dezelfde computer als ik had het zelfde probleem. Om naar de computer te laden, ik moet eerst vinden een aansluiting voor het opladen en zodra dit gevonden, ik heb een manier vinden om te houden van de wol. Terwijl de computer wordt opgeladen, merkte ik dat het puntje van de voorrondes van de lader opwaarts alot, op bijna warm! Sommige mensen vertelden me dat wanneer het verwarmt het lost de moederbord verbinding.

Mijn garantie verlopen op 17 juli 2016 en ik heb niet mijn probleem te melden aan Baker tot 18 juli 2016. Ze vertelde me om te zien met Asus als ik buiten garantie was! Wat ik deed de volgende dag en identieke reactie van Asus A41-x550A!

Eigenaar van twee Asus veronderstel merk computers mijn woede!

http://www.kopenaccu.com/asus-a41-x550a.html

Wetende dat een priori een ongeïsoleerde probleem en ik raden u typt "Asus A41-x550A Accu problemen" op Google om te beseffen dit en dat ik geweigerd zonder een garantie voor een dag! Heeft iemand het zelfde probleem met een Asus had?
Post Reply